نشست خبری اصحاب رسانه با فرماندار و مسئولین شرکت کشت و صنعت جوین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت جوین، روز چهارشنبه 1402/08/17 نشست خبری اصحاب رسانه جوین با مدیران شرکت کشت و صنعت جوین و فرماندار محترم جناب آقای دکتر سامقانی در فرمانداری شهرستان جوین برگزار شد.

محور این جلسه حمایت از صنایع بومی شهرستان جوین و تقویت آنان به منظور ایجاد و حفظ اشتغال هرچه بهتر و اقتصاد قوی تر، حفظ تولید در منطقه و بهبود کیفیت محصولات تولیدی اعم از کشاورزی، باغی و … بود.

در این جلسه همچنین مشوق های شرکت کشت و صنعت جوین، خدمات ارائه شده به کشاورزان، کاهش خروج محصولات تولیدی کشاورزان از منطقه به ویژه چغندرقند، روشنگری و توجیه در خصوص نحوه خرید چغندر قند در بهره برداری جاری و مزایای آن نسبت به سایر کارخانجات، ، فرهنگ سازی برای کاهش تصادفات و خطرات جاده ای و … مورد بحث قرار گرفت.

فرماندار محترم شهرستان جوین طی این نشست گفت: با توجه به اینکه منطقه کشاورزی است و اقتصاد منطقه و اشتغال آن بر محور فعالیت کشاورزی استوار است در این رابطه کشاورزان عزیز به ناچار از ماشین آلات کشاورزی خود استفاده می کنند لذا حمایت از آنها و ایجاد تسهیلات، می تواند باعث بهبود در خدمات و کاهش قیمت تمام شده شود.

وی افزود: ما در فصول مختلف بالاخص پاییز که زمان برداشت چغندر است، به دلیل اینکه کارخانه قند در بین مزارع این شهرستان و با فاصله کم از آن قرار گرفته، برنامه های ترافیکی و تردد را باید به گونه ای مدیریت کنیم که انتقال محموله ها با استفاده از امکانات بومی منطقه و با ارزان ترین قیمت و بهترین شیوه، در عین حال با رعایت مقررات و تجهیز ادوات به علائم هشدار دهنده به بهترین نحو صورت گیرد تا خدای نکرده شاهد رخداد ناگواری در این زمینه نباشیم.

فرماندار محترم شهرستان خاطرنشان کرد: در این راستا به صورت جهادی اقدام به تعریض محور اصلی جوین از حکم آباد تا انداده کردیم. اگرچه این اقدام کامل نشده و از طرف دیگر حجم ترافیک روز به روز زیادتر شده است لذا ضرورت دارد بیش از پیش مراقب باشیم. در این رابطه ضمن تشکر از شرکت کشت و صنعت جوین نسبت به اقدام سریع و شایسته تعریض محور اسیدسیتریک به سه راه رامشین و بازگشایی محور نقاب به گرتی اسفراین، از این شرکت تقاضا کردیم در تجهیز ادوات کشاورزی و حمل و نقل به لوازم هشدار دهنده نیز کمک کند.

دکتر سامقانی افزود: در عین حال خروج کامیون ها و نقل و انتقال چغندر به کارخانجات دیگر علاوه بر اینکه اقتصاد منطقه را تضعیف می کند باعث تشدید مشکلات ترافیکی نیز می شود. به همین منظور این جلسه را با دعوت از اصحاب رسانه و مسئولین شرکت کشت و صنعت جوین تشکیل دادیم تا با همفکری هم برای حفظ محصولات تولیدی منطقه و حل مشکلات ترافیکی راهکاری پیدا کرده و این مسائل را مدیریت کنیم.

وی همچنین با ذکر موارد ضروری در بحث ترافیک شهرستان و نیاز به فرهنگ سازی برای مباحث ترافیکی به ویژه ترافیک حاصله از تردد تراکتورها و باربندهای حامل چغندر قندر در مسیر کارخانه قند، بر لزوم تردد در ساعات خلوت و استفاده از علایم هشدار دهنده و شبرنگ تأکید کردند.

در ادامه مدیرمالی شرکت کشت و صنعت جوین در این نشست با اشاره به پرداخت طلب چغندرکاران نسبت به جدول زمانی کوتاه، درباره قیمت خرید چغندرقند گفت: تاکنون بیش از 65000 تن چغندر قند با قیمت هر کیلو 3500 تومان و در مجموع مبلغ 227 میلیارد تومان از کشاورزان، چغندر قند خریداری شده است.

آقای صالح در مورد مشوق های خرید چغندر قند افزود: قیمت خرید بابت تحویل هر کیلو چغندر قند با عیار 16، 2800 تومان است. در کنار این مبلغ، حواله تفاله به ازای هر تن 20 کیلو و شکر به ازای هر تن 2 کیلو نیز به کشاورزان تحویل می شود که قیمت این حواله ها هم 300 تومان در نظر گرفته می شود و علاوه بر موارد فوق، شرکت به ازای هر کیلو، 200 تومان هم اضافه پرداخت می کند.

علی اکبر صالح با بیان اینکه شرکت کشت و صنعت جوین بابت هزینه حمل نیز مشوق هایی در اختیار چغندرکاران قرار می دهد افزود: اگر کشاورزان، محصول خود را به صورت مستقیم در کارخانه قند تخلیه نمایند؛ به طور میانگین بابت هر کیلو 93 تومان کمک کرایه حمل هم دریافت می کنند.

مدیر مالی شرکت کشت و صنعت جوین در تکمیل مشوق های این شرکت گفت: همچنین به ازای هر نیم واحد عیار هم 107 تومان بابت هر کیلو به چغندرکاران داده می شود و در مجموع شرکت کشت و صنعت جوین بابت هر کیلو چغندرقند با عیار 16/5، 3500 تومان پرداخت می کند.

در ادامه این جلسه، مدیر بخش کشاورزی مردمی شرکت کشت و صنعت جوین ضمن تشکر از فرمانداری و اصحاب رسانه بابت برگزاری این جلسه، حمایت های شرکت از کشاورزان را تشریح کرد.

مهندس طلوعی گفت: شرکت کشت و صنعت جوین از مرحله کاشت تا برداشت در کنار کشاورزان است و کارشناسی های لازم را به آنان ارائه می دهد.

مدیر بخش کشاورزی مردمی افزود: در راستای حمایت همیشگی از کشاورزان،کارها طبق روال پیش می رود. نهاده به کشاورزان داده می شود. کارشناس اعزام می شود و حمایت ها تا لحظه آخر ادامه دارد.

مهندس طلوعی مواردی از جمله ارائه خدمات فنی مهندسی به کشاورزان در طول فصل زراعی، ارائه انواع نهاده های کشاورزی و مساعده در حد توان، برگزاری دوره های آموزشی مختلف در طول فصل زراعی برای افزایش دانش فنی کشاورزان، بازدیدهای روزانه از مزارع کشاورزان و ارائه توصیه های فنی برای افزایش عیار عملکرد و … را از جمله اقدامات بخش کشاورزی مردمی شرکت کشت و صنعت جوین برشمرد.

وی در راستای روشنگری چغندرکاران و خروج محصولات کشاورزی از منطقه افزود: متأسفانه بعضی از کارخانجات به دلیل عدم توجه به کشاورزان مناطق خود و بذل و بخشش های کاذب در سایر مناطق، با فریب کشاورزان و خرید بدون عیار محصولات آنان، عملاً در جهت منافع خود و ضرر و زیان کشاورزان حرکت می کنند.

مدیر واحد کشاورزی مردمی در خاتمه ادامه داد: از صاحبان رسانه های شهرستان درخواست دارم که با ارتباط گیری بیشتر با شرکت کشت و صنعت جوین، از اهداف و برنامه های این شرکت مطلع شده و با توجیه کشاورزان نسبت به ترغیب آنها برای همکاری بیشتر با کارخانه قند بومی منطقه خود اقدام کنند.

مسئول روابط عمومی شرکت کشت و صنعت جوین نیز با بیان اقدامات واحد روابط عمومی در بحث چغندر قند و جلوگیری از خطرات ناشی از تردد ادوات کشاورزی مواردی را ذکر کرد.

آقای نقابی گفت: در راستای مسئولیت های اجتماعی شرکت کشت و صنعت جوین، تعاملات سازنده ای با اصحاب رسانه و ادارات برقرار شده و  اقدامات خوبی نیز در زمینه طراحی و چاپ بنرهای هشدار دهنده و همچنین ارائه شبرنگ های شب نما با تخفیف 50 درصد به کشاورزان در حال انجام است.

در ادامه مسئول باربری گل کوثر شرکت، آقای میرزائیان، نکاتی پیرامون حمل و نقل محصولات کشاورزان و تحویل در سیلوهای اقماری برای رفاه حال کشاورزان ذکر کرد.

در انتهای این نشست نیز اصحاب رسانه ضمن تشکر از مدیریت شرکت کشت و صنعت جوین برای تشکیل این جلسه، بر حمایت از صنایع داخلی منطقه تأکید کردند.