مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کشت و صنعت جوین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت جوین، در روز پنجشنبه 24 آبان ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کشت و صنعت جوین در محل مرکز شرکت واقع شهرستان جوین برگزار شد.

در این مراسم که با حضور درصد مالکیتی 82/09% سهامداران برگزار شد؛ مواردی از جمله استماع گزارش هیئت مدیره در خصوص عملکرد سال مالی منتهی به 1403/04/31، استماع گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت، بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به صورت های مالی و تقسیم سود، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار، انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره، تعیین حق حضور اعضای غیرموظف هیئت مدیره، تعیین پاداش هیئت مدیره و سایر موارد به عنوان دستور جلسه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

جناب آقای مهندس سیدمحمد حسینی، جناب آقای جواد کريمي قدوسي، شرکت سرمایه گذاری تبار ثامن، شرکت سرمايه گذاري آتيه صبا و جناب آقای محمود زنجاني طبسي به عنوان اعضای اصلی و سازمان اقتصادي رضوي به عنوان عضو علی البدل هیأت مدیره انتخاب شدند.

روزنامه قدس نیز با رأی حاضرین در مجمع به عنوان روزنامه کثیرالانتشار درج کننده آگهی های شرکت معرفی شد.

میزان سود خالص هر سهم 605 ریال و سود نقدی هر سهم 310 ریال، حق حضور اعضای هیئت مدیره در جلسات مبلغ 5 میلیون تومان و پاداش  هیئت مدیره نیز 700 میلیون تومان تعیین شد.

خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به 1403/04/31 شرکت کشت و صنعت جوين

جهت مشاهده جزئیات به سامانه کدال به آدرس www.codal.ir مراجعه شود

افشای اطلاعات با اهمیت(اصلاحیه پروانه احداث نیروگاه)

جهت مشاهده جزئیات به سامانه کدال به آدرس www.codal.ir مراجعه شود

افشای اطلاعات با اهمیت(نتیجه نهایی دعوی علیه شرکت)

جهت مشاهده جزئیات به سامانه کدال به آدرس www.codal.ir مراجعه شود

افشای اطلاعات با اهمیت -افتتاح نیروگاه خورشیدی(اصلاحیه)

جهت مشاهده جزئیات به سامانه کدال به آدرس www.codal.ir مراجعه شود

بازدید استاندار خراسان رضوی از شرکت کشت و صنعت جوین

به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت جوین، روز جمعه 11 آبان ماه، استاندار محترم استان خراسان رضوی و هیأت همراه از شرکت کشت و صنعت جوین بازدید کردند. بازدید از واحد تحقیقات و تولید بذر، کارخانه و فاضلاب اسیدسیتریک، نیروگاه های خورشیدی و حضور در واحد فناوری های نوین، از جمله دیدارهای استاندار محترم از شرکت کشت و صنعت جوین بود. دکتر مظفری، استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه هدف از این سفرها، شناسایی مشکلات و ظرفیت ها و رفع چالش ها و موانع پیش رو است گفت: شهرستان جوین توانمندی های بسیاری دارد و به ویژه طی بازدیدهایی که امروز داشتیم؛ شرکت کشت و صنعت جوین را در تمامی زمینه ها دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی دیدیم. استاندار خراسان رضوی با اشاره به موفقیت های شرکت کشت و صنعت جوین در زمینه ثبت ارقام کشاورزی و سبزی و صیفی افزود: ثبت این ارقام نشان دهنده همت و تلاش مدیرعامل محترم، جناب آقای حسینی و کارگران و کارشناسان این شرکت در تولید محصولات استراتژیک است و خواهش بنده از جناب آقای حسینی این است که همچنان به حمایت از بخش کشاورزی استان و کشور ادامه بدهند. ما هم سعی می کنیم در زمینه تولید و خودکفایی در بذر کمک حال ایشان باشیم که هم ارزش افزوده برای شرکت حاصل شود و همچنین علاوه بر تأمین نیازهای داخل در بازارهای صادراتی هم حضور داشته باشیم. دکتر مظفری، شهرستان جوین را منطقه ای مناسب و مستعد کشاورزی در شمال غرب خراسان دانست و خاطرنشان کرد: انتظار ما هم این است که در این منطقه کشاورزی از رشد خوبی برخوردار باشد که البته وجود شرکت کشت و صنعت جوین در این منطقه، ظرفیتی بزرگ در استان و حتی کشور است و فعالیت های مهمی که در این شرکت انجام می شود خود گواه بر حرکت در مسیر دستیابی به اهداف والا و ملی است. استاندار خراسان رضوی در پایان افزود: کشت و صنعت جوین تقریباً در تمامی زمینه ها فعال و موفق است، از جمله در تأمین انرژی های پاک با احداث نیروگاه های خورشیدی که در حال تولید و تزریق برق به شبکه بوده و تمامی این فعالیت ها قابل تقدیر است و بنده ضمن تشکر، به تمامی این عزیزان خسته نباشید عرض می کنم.

ورود اولین بذور هیبرید فلفل‌ دلمه‌ای قرمز به بخش تولید کشور توسط شرکت کشت‌وصنعت جوین

به گزارش خبرگزاری ایرنا – رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از ورود اولین بذور هیبرید F۱ فلفل‌دلمه‌ای قرمز حاصل از فناوری بیوتکنولوژی به بخش تولید و بازار کشور خبر داد.

“محسن مردی ”  افزود: ارقام هیبرید F۱ جدید فلفل دلمه ای رنگی به همت شرکت کشت و صنعت جوین و با همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تولید و در اختیار گلخانه داران قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: این ارقام با توجه به کیفیت مطلوب و عملکرد بالا، رضایت و استقبال بالای گلخانه داران کشور را در پی داشته است.

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: اکنون سالانه حداقل ۱۲۰ میلیون دلار بذر سبزی و صیفی ، تنها از طریق مبادی رسمی و قانونی به کشور وارد می شود که خروج مقادیر هنگفتی ارز از کشور را در پی دارد.

وی گفت: تولید بذور هیبرید با دشواری ها و چالش های تکنولوژیک خصوصا در مرحله تولید لاین‌های اینبرد همراه است.

وی یادآورشد: محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای دستیابی به دانش فنی تولید بذور از سیستم هاپلوئیدی و اصلاح معکوس به عنوان سریع ترین روش برای دستیابی به لاین های ۱۰۰ درصد خالص والدینی استفاده کرده اند.

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با تلاش های صورت گرفته تاکنون ۲ رقم هیبرید جدید فلفل رنگی قرمز به نام‌های ”جوین۱”و”جوین ۲” با همکاری شرکت کشت و صنعت جوین برای اولین بار در کشور ثبت و به مرحله کشت رسیده که بنابر اعلام گلخانه داران بخش خصوصی که از این ارقام استفاده کرده اند؛ فلفل های رنگی جوین ۱ و ۲ کشت شده در مقایسه با ارقام هلندی موجود عملکرد مطلوبی دارند.

مردی یادآورشد: به گفته یکی از گلخانه داران ، ارقام فلفل هیبرید جوین ۱ و ۲ کشت شده، فاقد گل ریزی و دارای حجم بالا، رشد رویشی خوب، گل های سنگین، ضخامت و سطح برگ مناسب و فاصله بندهای متوسط هستند.

وی بیان کرد: برخورداری از ساقه های قطور و مستحکم سه شاخه ها و حتی چهارشاخه، مقاومت به بیماری های بوته میری و فیتوفتورایی که از مهمترین مشکلات گلخانه های کشت فلفل دلمه ای است و داشتن فلفل های کشیده از دیگر ویژگی های مطلوب ارقام فلفل جوین ۱ و ۲ کشت شده است.

افتتاح پیشرفته ترین نیروگاه خورشیدی سطح کشور

به گزارش توزیع برق خراسان رضوی، سید محمد حسینی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت جوین در نشست هماهنگی برای احداث نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ویژه چاه کشاورزی که با حضور مسئولان شرکت توزیع برق خراسان رضوی برگزار شد، خاطرنشان کرد:در حال حاضر ۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در شرکت کشت و صنعت جوین در حال بهره برداری است.

وی افزود: این شرکت آمادگی لازم جهت احداث حداقل ۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی ویژه چاه های کشاورزی در این شهرستان را دارد.

شریفی، معاون هماهنگی غرب شرکت توزیع برق خراسان رضوی نیز وعده مساعدت برای تسهیل در اخذ مجوزهای مربوطه به این شرکت در جهت احداث نیروگاه های خورشیدی در بخش های مختلف شهرستان را داد.

نشست هماهنگی برای احداث نخستین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ویژه چاه کشاورزی متعلق به شرکت کشت و صنعت جوین با حضور «سعید شریفی» معاون هماهنگی غرب، «مهدی مرزبانی» مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق خراسان رضوی و «مجید صادقی» مدیر برق این شهرستان در محل دفتر این شرکت برگزار شد.

معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: موقعیت و شرایط بسیار خوب شرکت کشت و صنعت جوین، ما را به آینده کشاورزی کشور امیدوارتر می کند

به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت جوین، معاونت محترم امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی پس از بازدید از شرکت کشت و صنعت جوین گفت: خسته نباشید عرض می کنم خدمت همکاران، مدیرعامل محترم شرکت و مجموعه بسیار پیشرفته، فعال و سودآور کشت و صنعت جوین که به لطف خدا با موقعیت و شرایط بسیار خوبی که دارد ما را به آینده امیدوارتر می کند.

دکتر علیرضا مهاجر با اشاره به شرایط کشت و صنعت جوین بعد از بازدید مفصل از این شرکت افزود: در بحث امنیت غذایی که مهم ترینش تأمین بذر کشور است، کشت و صنعت جوین بسیار فعال است و  خوب عمل می کند. همانطور که مستحضرید فناوری های بذر در دنیا بسیار پیشرفت کرده و هر کشوری که در این زمینه کار نکند قطعاً نمی تواند در آینده، امنیت غذایی خودش را تضمین کند و خدا را شکر شرکت کشت و صنعت جوین با مدیریت خوبی که دارد این شرایط را فراهم کرده تا محققین و سرمایه گذاران بتوانند در اینجا حضور یافته و از امکانات آن استفاده کنند.

معاونت محترم امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در ادامه با بیان سایر توانمندی های شرکت تصریح کرد: کشت و صنعت جوین در زمینه تولید محصولات صنعتی از قبیل اسیدسیتریک و فرآورده های دامی از جمله شیر و گوشت بسیار فعال است. در زمینه کشت چغندر قند و ایجاد زنجیره کاشت، داشت و برداشت و تبدیل چغندر قند به شکر؛ همه به صورت زنجیره ای پیشرفته بسیار سود آور و کم هزینه با سادگی تمام در این شرکت انجام می شود که خوشبختانه می تواند الگویی باشد برای سایر کشت و صنعت های زیان ده کشور، بنده امروز و با بازدید از این شرکت توانمند و به روز،  واقعاً خستگی ام رفع شد و خوشبختانه سازمان جهاد کشاورزی هم نظر بسیار مساعدی در مورد این مجموعه دارد و ارتباط خوب و تنگاتنگی هم با شرکت برقرار است که می تواند شرایط را برای آینده بهتر کند و کشت و صنعت جوین همچنان در مسیر رشد و توسعه قرار داشته باشد.

بازدید مسئول مرکز پایش منابع انرژی تجدیدپذیر از نیروگاه خورشیدی جوین

با آغاز فعالیت نیروگاه خورشیدی شرکت کشت و صنعت جوین، مسئولین مرکز پایش منابع انرژی تجدیدپذیر از این نیروگاه بازدید به عمل آوردند.

شرکت کشت و صنعت جوین با احداث نیروگاه خورشیدی در اراضی متعلق به شرکت، از مهرماه امسال تولید خود را با ظرفیت 20 مگاوات آغاز کرده است و برق را از طریق پست اختصاصی به شبکه 132 کیلوولت تزریق و بدین ترتیب، فرآینده بهره برداری نیروگاه و تزریق انرژی الکتریکی تولید شده به شبکه برق سراسری را افتتاح نموده است.

لازم به توضیح است این شرکت تا سال آینده ظرفیت 20 مگاوات در دست احداث دارد و با بهره برداری از آن، ظرفیت نامی نصب شده نیروگاهی شرکت کشت و صنعت جوین به 40 مگاوات می رسد.

پیش بینی می گردد؛ تولید برق این نیروگاه سالانه 23000 مگاوات ساعت باشد و معادل 300 میلیارد ریال درآمد ایجاد نماید.

با اتصال نیروگاه خورشیدی جوین به شبکه برق و شروع فعالیت این نیروگاه ، مسئولین مرکز پایش منابع انرژی تجدیدپذیر ، از نزدیک از این مرکز بازدید به عمل آوردند. و در جریان فعالیت ها و نحوه عملکرد این واحد تولیدی قرار گرفتند.